Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltartva - egy sugar baby naplója

Eltartva - egy sugar baby naplója

Sugardaddies of Instagram

2017. május 22. - Eltartva egy sugarbaby naplója

A Boyfriends of Instagram-on böngészve eszembe jutott, hogy csinálni kellene egy oldalt Sugar Daddies of Instagram címmel. Mindig megkérem, hogy csináljon néhány jó fotót az Instámra – ő meg persze csak ott áll és próbál jól fotózni. És biztos vagyok benne, hogy más lányok is ezt csinálják. De mit csinál ő a háttérben, valójában?

utazes_sugar_3.jpg

Izgalmas helyszínekre visz

Gondoljunk csak bele: ha a szerelmed nem csuda gazdag, akkor nem tudsz hetente új képet készíteni a luxus üdülő paradicsomokban. Ha ügyes a sugar daddy-d akkor viszont olyan Insta oldalt hozol létre, hogy mindenkinek tátva marad a szája: mennyi helyen voltál. Ha a sugar daddy-d kicsit is tud fotózni, akkor simán szerepelhet a képen a vállad, a sziluetted vagy a lábaid. Nagyon menő tud lenni. Ha viszont kicsit kuka az ilyen dolgokhoz, akkor te is nyugodtan beállíthatod neki – és már csak be kell ugranod a megfelelő pózba.

Rengeteg drága ruhát vesz

De rengeteget. Ha mindig is irigyelted az Instán Louboutin sarkakkal pózolós lányokat, akkor kénytelen leszel elvezetni a sugar daddy-t a legközelebbi üzletig, ahol piros talpú cipőket is árulnak. Vagy ruhákat: például Chanel-t, Versace-t, vagy Gucci-t. Biztos vagyok benne, hogy azok közül a lányok közül, akik ezekben pózolnak, a fele sugar daddy-vel volt úton. Vagy alapból piszok mázlista.

utazas_sugar.jpg

Városképet készít az Aperol-ban

Az Aperol Spritz már az utazás egyik kötelező kelléke, ha Európa nagyvárosaiban teszed tiszteletedet. De azt csak akkor lehet jól csinálni, ha olyan helyen vagy, ahonnan szép a városkép. Ezek általában vagy azok a helyek, ahol a turisták pénztárcáira utaznak – és csak a kilátás szép -  vagy azok a helyek, melyek abban a városban olyan menők, mint itthon a Costes. Vagyis, nem egy könnyen megfizethető kategória, pláne egy kép kedvéért. Leszámítva, ha sugar daddy vagy: mert akkor mindegy.

utazas_sugar2.jpg

Gasztro utazást dokumentál

Ha itthon sem tudsz beülni egy Michelin csillagos csodába, akkor pláne nem fogod ezt megtenni külföldön, ahol az emberek nevetnek azon, nálunk milyen olcsó még az is. Vagyis, vagy létre kell hoznod egy szuper vállalkozást, vagy szépen meg kell kérned a sugar daddy-t, hogy egyszer vigyen el egy ilyenre. És akkor aztán egy évre elegendő kaviáros poszttal gazdagodsz. Ő meg fotózza a kezed evés közben és mehet a cucc a közösségi oldalakra ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://egysugarbabynaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr6112531917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása