Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltartva - egy sugar baby naplója

Eltartva - egy sugar baby naplója

A LEGBIZARRABB SZEXUÁLIS SEGÉDESZKÖZÖK

2017. május 09. - Eltartva egy sugarbaby naplója

A szürke számtalan árnyalata se lenne elég kifejezni, hogy milyen nagyon vicces tud lenni az, ha valakivel elszalad a ló: és még le is gyártja az ötleteit. Alapvetően nyitott embernek tartom magam, de van, ami inkább komikus, mint sexy.

wtf.jpg

Sárkány-punci

Nem tudom, ki volt az első férfi, aki egy sárkánnyal akart szexelni, de a létezése majdnem olyan meghökkentő, mint az, hogy ezek szerint többen is vannak. Ha nem mondanák meg, hogy ez történetesen egy igazi házisárkány nemiszerve, akkor sose jutna eszembe, mégis mit akarnak egy színes, lyukas izével. De szerencsére rá van írva és használati utasítás is van, a szó szerint mesebeli lényhez, akit ezek után úgy képzelsz el, ahogy akarsz. Csak sikítás közben ne okádjon tüzet. ;)

segedeszkoz2.jpg

Dugható talp

Sosem győztem tiltani Instagramról azokat a perverzeket, akik egy-egy lábfejtől odáig merészkednek, hogy rád írjanak: vajon megnyalhatják-e pénzért a talpadat. Szerintem, erre soha senki sem válaszolt igennel, úgyhogy piaca lett a műanyag talpnak, amibe csodák csodájára egy puncit is terveztek, hogy minden csendes őrült álma teljesülhessen. Szerencsére, jó oldalon vagyok fenn, így egy sugar randin sem találkoztam ilyen alakkal.

segedeszkoz_4.jpg

Lovagolós mosógép

Kinek nem jutott még eszébe a kádban fürödve, hogy milyen jó lenne szexelni a mosógéppel. A kifejezetten nagy erotikus kisugárzással megáldott háztartási gép ezért most már kapható olyan formában is, amit minden lány kedvére használhat, aki nem gondolkozik már férfi testekben. Természetesen több fokozat is van és remélem, hogy 90 fokos ’’nagymosást’’ nem csinál.

segedeszkoz_5.jpg

Piszkos Teddy

Bevallom, ezek után máshogy fogok nézni a gyerekkori macimra. Pláne, hogy vannak olyan pajkos kis fajtársai, akiknek az orra klitorisz-izgatóval van felszerelve, a nyelvük meg olyan hosszú, hogy egy közepes szexre is elég lenne. Nem tudom, ki volt ilyen beteg, de biztosan nem nyúlnék kesztyű nélkül a plüss állataihoz.

segedeszkoz_1.png

Gumikutya

Ha nem szeretnél önző gazdi lenni, aki csak saját magának vásárol beteg tárgyakat, akkor lehetsz nagylelkű is a kanos kis chivaváddal és vehetsz neki egy csajt, akit valódi kutyus híján nyugodtan, bármikor betámadhat. Végülis a kutya olyan, mint a gazdája…

segedeszkoz_3.png

Forrás: Buzzfeed

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egysugarbabynaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr2612493763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása