Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltartva - egy sugar baby naplója

Eltartva - egy sugar baby naplója

3+1 dolog a sugar dating oldalak mellett

2017. április 26. - Eltartva egy sugarbaby naplója

Nyilván nem véletlenül jelentkeztem fel . Nem csak azért, mert a szürke valóságban sehogy se találtam magamnak valakit és nem is az előző bejegyzésben található félreértett okok miatt – hanem mert számtalan jó oldala van, amiből összesen négyet emelek ki.

3plusz11.jpg

  1. Te mondhatod meg, kit szeretnél

Ilyen még a Tinderen sincs. Az addig oké, hogy van egy alkalmazás, ami a szokásaid szerint igyekszik neked való párt találni, de mi van, ha valamit csak azért kedvelsz, mert egy barátod oldala és segíteni akarod vele? Akkor is besorol abba a csoportba és nem tudod irányítani. Ezzel szemben itt simán beleírhatod a profilodhoz, hogy milyen típusú embert keresel magad mellé és milyen anyagi helyzetben legyen – így megmenekülsz csomó fölösleges körtől.

  1. Te válogatsz

Hiába hiszik azt, hogy ők. Általános törvény – mint mindenhol – hogy még egy átlagos lány iránt is sokkal több férfi érdeklődik, mint amennyi nő mutat érdeklődést egy extrább férfi iránt. A férfiak itt is úgy viselkednek, mint bárhol: meg akarnak nyerni, akkor is, ha később ebből te is nyersz. Te meg szépen kiválasztod, melyikkel szeretnél tartós kapcsolatot alakítani. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy vannak nagyon kapós pasik, így nem baj, ha picit kezdeményező vagy. 

3plusz10.jpg

  1. Nyíltan beszélhetsz

Nyíltan elmondhatod, mit szeretnél, milyen vagy és mire vágysz. Itt már nincsenek felesleges körök, nincsenek félreértések és felesleges duma, csak az, hogy ki mikor mit szeretne és mit szeretne kapni érte. Lényegében sokban leegyszerűsíti bármilyen kapcsolat fogalmát.

   +1. Mindig van döntésed

Azért, mert sugar daddy-t keresel, még te döntesz, kivel, mibe mész bele. Azért mert beregisztráltál még nem vagy semmire sem kötelezve és ezt mindenki tudja. Ha valakivel találkozni akarsz, találkozol, ha nem akkor, nem. Minden a te kezedben van, mindent igazából te irányítasz – még akkor is, ha ezt sokan nem hiszik el.

A bejegyzés trackback címe:

https://egysugarbabynaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr5912449149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása