Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltartva - egy sugar baby naplója

Eltartva - egy sugar baby naplója

Nyári randi tippek

2017. május 17. - Eltartva egy sugarbaby naplója

Magyarországban az a jó, hogy nem kell sokat utazni ahhoz, hogy egy kicsit el tudj vonulni a világ elől. Legrosszabb esetben is párszáz kilométert kell megtenned, ami valljuk be, nem egy nagy kunszt egy jó kis randiért a sugar daddy-del.

sd1.jpg

Borkóstolás

A borospince az a hely, ahol senki semmit sem fog a szemedre olvasni – főleg, mert abból élnek, hogy az emberek részegek. És nekik sem kell túl messzire nyúlniuk egy kis túlérett szőlőléért. A legtöbb ilyen helyen egy pici panziót is találsz, ahol sok szerelmes pár és szerető készül arra, hogy eltöltsön egy kellemes estét egymással pár jó pohár vörös vagy fehér és jó pár finom falat társaságában. Mi egy dunántúli pincében tettünk látogatást, ahol a tulajdonos körbe is vezetett és vicces történetekkel szórakoztatott minket. A hely nagyon messze volt mindentől és amerre néztünk, csak a szőlőket és a dombokat láttuk. Fantasztikus volt.

sd4.jpg

Pici butik hotel

A kisebb butik hotelek tök alkalmasak arra, hogy egy pár napja elbújj bennük. A butik hotel emellett egy szépen berendezett kis építményt jelent, amit a modern kor igényeihez fejlesztettek ki. Tehát van mini wellness részleg és olyan cuki babaszoba, amilyet csak el tudsz képzelni. Mi a Tisza mellett tettük tiszteletünket és a napfényben lengedező muszlin a napozó teraszon mindent megért.

Tanyaház

Oké, egy picit perverz dolog nagyszoknyás parasztlányost és földesurast játszani a sugar daddy-del, de azért elég poén tud lenni. Szerte az országban vannak olyan parasztházak, amik inkább csak hangulatukban emlékeztetnek a korabeli időkre: a fürdő és a wc szerencsére nem idézi fel a 19. századi mindennapokat. Egy kifejezetten meleg, nyári hétköznap nagyon jó lehet elbújni a dolgozó világ és a rekkenő hőség elől – és ki se kelni a hűs paplan alól. Egy dolog fontos, amire természetesen nem gondoltunk: valami étellel nem árt készülni, ha még az étteremig sincs kedvetek elmenni.

sd3.jpg

Privát stég és nyaraló

Nagyon szeretem a Balcsi partot, de ha valami meghitt üdülésre vágyom, akkor biztosan nem oda megyek romantikázni. A kisebb tavak nyaralói sokkal jobbak erre a célra. Ráadásul nem egy olyan építmény van, aminek a tulajdonosa akkor horgász-fan, hogy privát stéget épített, ami lehetőleg egy adag nádon visz át. Mondanom sem kell, mennyire romantikus, hogy te a sugar daddy-d és csak a növény, a tó, meg a naplemente. Annyira megszerettük, hogy már többször is kipróbáltuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://egysugarbabynaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr8212512267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása