Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltartva - egy sugar baby naplója

Eltartva - egy sugar baby naplója

Amikor mindent megvehetsz - Bécs, egy másik szemszögből

2017. április 23. - Eltartva egy sugarbaby naplója

A sugar daddy-m mindig engem kérdez arról, mit vegyen fel, vagy mivel tudná még jobbá tenni a ruhatárát. Egyik nap feldobtam az ötletet, hogy milyen lenne, ha kiugranánk Bécsbe és végig néznénk a luxus üzletek kínálatát – neki és persze nekem is. Persze, nem csak vásároltunk…

becs_shopping1.jpg

Mivel Bécs mindössze két óra kocsikázásra van, simán bármelyik napba bele tud férni, hogy kiugorjatok és az sem baj, ha maradtok egy éjszakát. Ráadásul minden üzlet megtalálható, ami csak számít a nemzetközi divatiparban. Mi azonnal a Michaelerplatz környéke felé vettük az irányt, ahol egy Starbucks kávéval kezdtünk – mint minden rendes, divatturista. Miután lőtt rólam pár szuper instafotót a szökőkút mellett, elindultunk bevenni a ledrágább butikokat.

Az első, a valódi céllal ellentétben, -hogy neki találunk ruhákat- az Agent Provocateur volt, ahol annyi szép fehérneműt kellett felpróbálnom, hogy indulhattunk is a parkolóházba lepakolni a sok cuccot, amiben azt mondta, este mindenképpen szeretne látni.

shopping_becs2.jpeg

A fehérneműk világa után elindultunk, hogy vegyünk pár jófajta táskát és cipőt neki is, amiben egész tavasszal ő lehet a legjobban öltözött sugar daddy – nem volt kérdés, hogy megállunk a Luis Vuitton előtt. A Vuitton itthon méltatlanul rossz színben van feltüntetve a rengeteg replika miatt, de egy divatban avatott szempár pontosan jól tudja, melyik darabokat kell kiszúrni, hogy az ember elegáns legyen és ne Dolce Armani-nak tűnjön.

Természetesen, nem hagyhattuk ki Karl Lagerfeld remek művét – és most nem csak a Chanel-re gondolok, bár ott is jártunk. Hanem a saját márkájára a Lagerfeldre, ahol pimaszul szexi nadrágokat lehet találni férfiaknak és nőknek is. Azonnal vetettem vele pár nadrágot, amit bármilyen inggel és pólóval viselhet majd, annyira jól el van találva. Persze, kikönyörögtem egy-két Chopette Lagerfeld, cicás kiegészítőt is és indultunk megnézni Hugo Boss-t is. Eszméletlen jó volt korlátok nélkül vásárolni.

becs_shopping3.jpg

A luxus butikok után azért elmentünk a Zarába és a Forever21-ba is és természetesen nem hagytuk ki a kedvenc rooftop éttermet sem, ahol igazi luxusban vacsoráztunk, miközben egész Bécs a lábaink előtt hevert. És persze a szálloda sem volt utolsó a város közepén…

A bejegyzés trackback címe:

https://egysugarbabynaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr7212449125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása