Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltartva - egy sugar baby naplója

Eltartva - egy sugar baby naplója

Hogyan kovácsolj előnyt a sebedből egy randin?

2017. május 29. - Eltartva egy sugarbaby naplója

Erről még sosem olvastam, úgyhogy arra gondoltam napi sugar-praktikák közé be tudna férni egy egyébként nagyon is fontos téma – ami eddig tabu volt. Pedig sebeket mindenki szerez – főleg, ha van cicája, vagy olyan kis ugató izéje, ami pattog – és senki sem szeretne lemondani egy ígéretes randit, csak azért mert valami éppen nem tökéletes.

sb_1.jpg

Felhorzsolt térd

Hát, egy dolgot biztos nem fogsz csinálni – és nem is ajánlott, leszámítva, hogy van kész mondanivalód a baleseti sebészeten. Ha kicsit ütötted be, akkor egy borogatás és mehetsz, ha nagyon, akkor viszont várnod kell, amíg természetesen tudsz mozogni. De, akkor elő a sexy harisnyával! Jobban mondva azzal, amit egybe szabtak egy harisnyatartós résszel és egy felül áttetsző anyaggal. A Calzedoni-ában és a többi harisnyásnál is mindig találsz pár remek darabot, amit lenge szoknyával illik viselni. Nem egyszer vetemedtem erre a trükkre – és még olyan is volt, hogy happy end lett a vége. De azt mér tényleg csak virtuózoknak!

sb_2.jpg

 

Csukló – rándulás vagy akármi

Ezt egy színész barátnőmtől lestem el, miután egyik este véletlenül ráestem a csuklójára. Mindenki oda volt érte, ő meg hihetetlen türelemmel viselte azt a kiegészítőt, ami a csúnya gézt hivatott eltakarni. Pusztán annyit csinált, hogy fogott egy púder színű tülldarabot – fontos, hogy természetes, világos árnyalat legyen- amit aztán a karja köré tekert és megtűzte egy szép brossal. Ehhez elegáns, de egyszerű ruhát választott, magassarkú cipővel – és készen volt a különleges álom-szett. Hogy alatta mi volt, csak mi tudtuk.

Zöld folt – látható helyen

Ennél nincs is idegesítőbb – főleg a nagy melegben. De szerencsére van rá megoldás, amellett, hogy a ruhával eltakarod. Csupán be kell szerezned egy chamouflage alapozót, amit szépen az ütésre kensz. Ha picike a nyom, akkor még az üzletben dolgozó sminkest is megkérheted, hogy segítsen. Ehhez azonban a backstage márkák standjaihoz kell menned, mint a MAC, de a legjobb az olyan sminkes ellátó, ahol filmes sebek, maszkok elkészítéséhez árulnak anyagokat (pl.: Kryolan City az Ó utca 24. szám alatt). Ha olyan helyen van, ahol a hajad takarhatja, akkor fésüld felé és a nyakad másik részét mutasd.

sb_3.jpg

Feltört boka

Állandó probléma nyár elején, amikor az első tűsarkút felvesszük. Aztán egy hétig összefoltozva, papucsban járunk mindenhova. A megelőzés persze jobb lenne – Scholl-nak van viaszos kenőcse a vízhólyag ellen -, de ha már megtörtént a baj, a speckó tapasz mellett jobb biztonságban tudni a gyógyuló részeket. Ezt úgy teheted meg a legkönnyebben, hogy vagányra veszed a figurát és zárt, boka felett picit végződő cipőt veszel fel. Például, egy magas sarkú bakancsot fekete, áttetsző harisnyával és laza bőr ruhával. Biztosan eszébe se jut majd az elesett kislány – csak a kemény rocker gruppie.

A bejegyzés trackback címe:

https://egysugarbabynaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr8412548753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YourLolita 2017.06.19. 11:28:24

Szia, tudnál segíteni? Kevés infót találok magyar vonzatban a sugar datingről, és jó lenne valakitől megkérdezni pontosabb, személyesebb dolgokat is (email vagy fb is jó). c:
süti beállítások módosítása