Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltartva - egy sugar baby naplója

Eltartva - egy sugar baby naplója

LEGYÉL SZEXI EGY KIRÁNDULÓS RANDIN IS

2017. május 01. - Eltartva egy sugarbaby naplója

Néha nem tudod kivédeni azt, hogy elvigyenek egy igazi sportos randira, amikor jobb esetben csak hosszan sétálni, rosszabb esetben keményen sportolni kell. Persze, ilyenkor sem árt sexinek lenned….

kirandulas1.jpg

Feszes naci

Mindig viselj feszes nacit. Lehet, divatban vannak bővebb fazonok is, de hidd el, a férfiak az alakodat kiemelő szabást kedvelik. A legjobb, ha egy magas derekú, világos kék farmert viselsz, amiben a derekad sem fázik meg, a kullancsok sem találnak be és úgy is festesz benne, mint egy igazi szupermodell.

kirandulas2.jpg

Vagány bőrdzseki

Nem csak menő, de meleg is. Valami olyat válassz, ami vastagabb anyagból készült és esetleg hosszabb is a szabása. Ezáltal a hűvös erdőben sem fogsz fázni, de mégis szexi leszel. Plusz tipp a játékosan ejtett zsebek, amik nagyon sikkessé tudják tenni, ezt az amúgy rockos darabot.

Feszes, egyszerű póló

A felsőnél ne gondolkozz sokat: vegyél fel egy fehér, testre feszülős darabot, amiben a melleid is szebbnek és nagyobbnak és a derekad is keskenyebbnek tűnik majd. Hidd el, másra sem fog gondolni, csak hogy levegye rólad.

kirandulas3.jpg

Vagány sportcipő

Szerencsére, hatalmas divat lett színes sportcipőben mászkálni, úgyhogy akkor sem leszel slampos, ha egyébként ez a viselet az lenne. Vegyél egy rikító korall, vagy pink darabot – vagy egy különleges szövésű példányt, amivel bátran villoghatsz a legmagasabb hegyen is.

Szexi alsónemű

Azért mert madarak és sünök között mászkálsz még nem kell úgy kinézned, mint aki nekik öltözik fel. Nyugodtan vegyél fel egy szexi melltartót, ami finoman sejtetve kirajzolódik a póló alatt. És hozzá egy szexi tangát – ki tudja, lehet a sugar daddy lesz az, aki le fog vadászni az erdőben ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://egysugarbabynaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr7212449183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása